info@q-sec.nl     0654688682

Intercomsysteem

Nieuwe mogelijkheden op het gebied van deurbel, video-intercomsystemen.

Q-Sec bied hoogwaardige oplossingen als het gaat om toegangscontrole/intercom/camerasystemen.

Veel klanten van Q-Sec hebben eerder gekozen voor een Dahua camerasysteem. 

Dahua heeft sinds kort ook een ip villa deurstation met belknop en ingebouwde 2MP camera. De camera heeft een horizontale beeldhoek van 125 graden, en IR verlichting voor in het donker. Het buitenstation is stand-alone te gebruiken (met oproep, spreek/luister en push notification op de telefoon), of in combinatie met een Dahua binnenstation, zodat het belsignaal, het gesprek en het camerabeeld te horen/zien is. 

Indien u al een Dahua camerasysteem heeft, is het buitenstation (camera), toe te voegen aan uw recorder zodat het beeld continu (of motion detectie) op te nemen is.

Het binnenstation heeft  de functie van deurbel, spreek/luisterstation en monitor. Indien gewenst (en aangesloten) kan de deur worden open gestuurd met de binnenpost . Het is mogelijk direct "screen shots" te nemen van de persoon die voor de deur staat. Foto's en video's kunnen dan opgeslagen worden op een SD-kaart.

Wij leveren maatwerk. Wij hebben aandacht voor u als opdrachtgever en proberen uw wensen zo goed als mogelijk te realiseren.

Terug naar overzicht